image/svg+xml Ta mig upp

Drakengard ii – filmer

Tyvärr kan vi inte erbjuda filmerna direkt här på FFU utan får länka till Drakengard IIs mediasida på Gamespot. Detta kräver då som vanligt ett gratis medlemskap på GameSpot.

Filmerna visar en mellansekvens, introt och massor från spelet. Jag kan säga att de makalösa filmsekvenserna får munnen att vattnas. Hästar dundrar förbi kameran, en drakes vingslag dånar och skapar starka vindar. Man riktigt känner hur gigantisk och tung draken är. Gällande striderna så verkar spelet riktig ha förbättrats sen sist. Nya menyer och snyggare grafik. Får hoppas att allt annat folk klagade på i ettan är åtgärdade nu, som att spelet var segt ibland, lite för kort och fienderna bara försvann ibland.

För dig som inte har koll på vad Drakengard är så är det ett spel där du spelar en hjälte som rider på en drake. Du kan antingen ta dig an striderna på drakens rygg och grilla alla fiender, eller så springer du runt själv på marken med ditt svärd. Det är alltså väldigt varierande. Det är dock inget direkt RPG utan mer av ett så kallat “Hack ‘n Slash” där man bara ska slå ner en nästan oändlig ström fiender.

Källor: www.gamespot.com