Final Fantasy Xi når xbox

Final Fantasy XI

Square har för ett tag sedan släppt en Beta-release för spelet. Denna handling ledde till att en av spelets servrar, Hydra, blev totalt översvämmad av spelsugna Xbox-spelare. Om allt går enligt Square Enixs förhoppningar kommer FFXI bli ett online-rpg som aldrig skådats förr.

En av anledningarna till att Square släpper in Microsoft till detta projekt är att grafiken kommer att uppgraderas när det spelas på en krysslåda. Något nytt som Microsoft har att komma med att du endast behöver skaffa “Xbox Live Silver”, en av deras tjänster för att spela på nätet, om du endast skall spela FFXI. Om du planerar att spela flera spel med Xbox Live tjänsten måste du skaffa uppgraderingen “Gold”.

En annan stor present är att de som väljer att spela på Xbox kommer att kunna skaffa spelet till ett special erbjudande. Spelet kommer att säljas tillsammans med de två gamla expansionerna, men även med den snart kommande Treasures of Aht Urhgan. De som spelar på data eller Ps2 måste köpa expansionen seperat, tyvärr.

För övrigt kan jag nämna att Treasures of Aht Urhgan kommer att släppas i Nordamerika den 18 April och i Europa den 20 April, alltså väldigt snart.

Trevligt Sportlov på er allihopa, ni som har det den kommande veckan nu! =)

Källor: www.1up.com