Gratis dqviii-demo samt slime!

Dragon Quest VIII

Jag ska börja med att förklara vad jag menar med “Slime”. Det är en mycket vanlig fiende i Dragon Quest-spelen som varit med enda sedan det allra första spelet. Dessa slime ser ut som en geléklick i olika färger, rätt likt en vattendroppe med ögon. Jag tror säkert många av er sett dem på någon bild utan att ha tänkt på det.

Nyckelringar! Hur som helst, på Dragon Quest VIIIs hemsida (min Flash Player har dött så jag kan tyvärr inte kolla den) så kan man fylla i ett litet formulär med sina uppgifter och svara på lite frågor. För besväret får man ett gratis demo på spelet (som släpps den 22:a November i Nordamerika – tillsammans med ett demo på FFXII) samt en nyckelring med en sån där Slime på. Detta erbjudande gäller bara i USA och man måste ge ut en kompis mailadress för att få nyckelringen. Men har ni någon gammal släkting där borta så är det nog dags att ringa dit och fjäska på för fullt. För en sådan där nyckelring lär inte många ha här i kyliga norden.

PS. Lite sent men lägg märke till att det inte längre heter Dragon Warrior i USA (som det gjorde tidigare) utan Dragon Quest – det Japanska namnet.

Källor: www.1up.com