Kingdom Hearts 3 i 2018, hintar Square Enix

Kingdom Hearts 3 i 2018, hintar Square Enix

När ett spel varit under utveckling i över 10 år (vi skrev om KH3 för första gången i 2006) så vänder man på alla stenar för information, man gör hönor ut av fjädrar. Detta är kanske ett exempel på det, samtidigt vet vi hur Square Enix gillar att långsamt smyga ut information om sina spel och reta de allra största fansen lite, för att så “boom – det släpps om ett halvår” och så kicka igång en stor reklamkampanj.

Vi kan bara hoppas. Men nättidningen Destructoid listade i veckan sina mest efterlängtade spel för 2018. Då tog de sig friheten att ta med Kingdom Hearts 3 på denna lista (trots att ingen egentligen vet när det kommer). När de så la ut detta på Twitter så var Square Enix snabba med att dela och kommentera att just “Dragon Quest” och “Kingdom Hearts” stod på listan, och frågade sina följare vilket spel de såg mest fram emot i 2018.

Detta kan vara vi som griper efter halmstrån, eller så kan det vara att de som vet mer än vi vet hintar om vad som kommer 2018. Det är lov att vara hoppfull. Om inte annat borde vi senast på E3 i juni (12 till och med 14) få svaren. Även att få inga svar alls är ett svar, inget KH3 på E3 betyder mer eller mindre inget KH3 i 2018.