Kingdom Hearts 3 är på gång

Tetsuya Nomura som höll i trådarna för utvecklandet av Kingdom Hearts II har redan planer på ett nytt Kingdom Hearts. Detta avslöjas i en ny intervju med Herr Nomura på Japanska TV-spelssajten famitsu.com (den stora tidningens hemsida).

Herr Nomura säger att spelet inte kommer vara en direkt uppföljare på KH2. Alltså inget KH3. Han säger även att spelet inte kommer att läggas mellan spelen, som Chain of Memories gjorde. Men spelet ska ändå heta Kingdom Hearts och utspela sig i bekanta världar och med bekanta karaktärer. Herr Nomura ville inte svara på om “Kingdom Hearts 3” (vi kallar det så tills vi får ett officiellt namn) ska utspelas efter KH2 eller innan, eller vem som är huvudpersonen. Kanske Sora får lämna sin Keyblade i garderoben för att låta någon annan rädda världen denna gång?

Herr Nomura håller nu för fullt på med att jobba på titlar till E3 i maj. Gällande KH3 så håller han på och skissar på story och sådana grundläggande saker. Till E3 är det för övrigt stora grejer på gång, en speciell föreställning ska hållas där av Square Enix. Då ska man komma med en stor överraskning. Final Fantasy XIII? Final Fantasy VII:remake? Mer info om KH3? Längtar!

Källor: www.gamespot.com