image/svg+xml Ta mig upp

Nobuo Uematsu komponerar för play!

I sommar kommer PLAY! att dra ut på sin turné och spela musik från bland annat Final Fantasy, Metal Gear Solid, Halo och Sonic the Hedgehog. Självklart så sitter inte Nobuo Uematsu och rullar tummarna när hans musik ska spelas upp, utan han har själv komponerat öppningsfanfaren till konserterna.

Lyssna på fanfaren

“Jag känner mig lycklig som får dela med mig av Nobuo Uematsus kompositioner till världen. Det är underbart att ha hans samarbete med också. Öppningsfanfaren kommer att vara temat på PLAY! och jag är extremt stolt och ärad över att få spela hans arbete vid varje konsert”, sa producenten av PLAY! – Jason Michael Paul.

Dirigenten, Arnie Roth, och producenten, Jason Michael Paul, var båda två med när Dear Friends-konserten spelades i USA och fortsätter nu ut i hela världen med sina TV-spelskonserter. Samtidigt som musiken spelas så kommer även bilder från spelen visas på stora dukar.

För att göra alla ytterligare lite gladare så kan jag nämna att den 14 juni, klockan 20.00 så kommer PLAY! att spela på Konserthuset i stockholm, och här kan ni boka era biljetter.

Ska bara nämna att: “Det finns inga platser kvar till ordinarie pris. Platser med delvis skymd eller skymd sikt finns att boka via Konserthusets biljettkontor”. Det börjar alltså bli slutsålt, men om ni skyndar er så kommer ni iallafall att uppleva musiken, trots att ni kanske inte kommer se något.

Källor: www.play-symphony.com