image/svg+xml Ta mig upp

Nya bilder på before crisis

Ett par nya bilder på Before Crisis: Final Fantasy VII. För dem som aldrig hört talats om spelet än så är det ett kommande mobilspel som utspelar sig sex år före Final Fantasy VII. På bilderna så ser vi en utav The Turks, minnet står för tillfället still så jag kommer inte ihåg vem det är, tyvärr. Vi ser på bilderna HP/MP mätaren, inget ovanligt med det, men vi ser även det som jag antar är materia slots. I FFVII så var ju dessa inte synliga så varför dem syns nu har jag inte en aning om, men jag har en teori. Istället för att använda magi på det vanliga sättet genom en meny så kanske man använder sig av dessa materia slots för att använda magi, och ju bättre vapen du har, ju fler materia slots får du och du kan använda dig av fler magier i strid. Det var bara en teori jag har och alltså inget som är bekräftat.

En sak som dock förvånar mig är att det grafikmässigt ser ut som om grafiken kommer att va bättre än i FFVII. Och det till en mobiltelefon. Kanske inte så konstigt egentligen om man ser till att tekniken inom mobiltelefoni utvecklats något enormt på senare år. Men jag hade inte väntat mig att se bilder som har bättre grafik än orginal spelet. Tänker främst på när man ser en utav The Turks springa på bilden. Vi ser ju även att det är folk som förföljer honom. Kan det vara så att det inte kommer vara slumpmässiga strider? För vi ser ju på en utav de andra bilderna hur han slåss mot dessa förföljare, eller är det så att det bara var så i just den här scenen? Frågorna är som vanligt många, och svaren som alltid få.

Källor: www.the-magicbox.com