Nytt om ring of fates

Vi har nu 20 nya, tyvärr små, bilder på Ring of Fates. Det är fortfarande planerat för en release till ett tidigt 2007 i Japan. Enligt Jeux-France finns rykten gällande en release i Nordamerika till den första maj.

I spelet då man hamnar i en strid så kommer skärmen att zooma in och man kan välja mellan attack eller magi. Det ska även finnas lite fler val, till exempel att hoppa. Hur denna hopp-funktion ska fungera återstår att se. Det finns även med nya klasser – Swordsman, Magivian, Gem user, och Scout. En Gem user kan använda specialla ädelstenar och göra magiska stenar med hjälp av ritskärmen. Scout:en kan skjuta pilbåge, dubbelhoppa, och är snabb.

I multiplayer-läget så får man uppdrag, till skillnad från singelplayer där man följer en story. Det börjar med att de upp till fyra deltagarna springer ett litet race till kungen. Den som är först får välja uppdrag. Då uppdraget slutförst så fås en skattkista med saker i belöning, även här får deltagarna race:a fram till dyrgriparna.

Bilder

Miniatyr Miniatyr Miniatyr Miniatyr Miniatyr Miniatyr Miniatyr Miniatyr Miniatyr Miniatyr Miniatyr Miniatyr Miniatyr Miniatyr Miniatyr Miniatyr Miniatyr Miniatyr Miniatyr Miniatyr

Källor: www.jeux-france.com, www.1up.com, www.ffinsider.net