image/svg+xml Ta mig upp

Square Enix släpper teaser på Drakengard 2

Square Enix har utannonserat att de gör en uppföljare till drakflygarspelet Drag On Dragoon, känt som Drakengard utanför Japan. Spelet kommer att släppas till Playstation 2, våren 2005. Uppföljaren kommer heta Drag on Dragoon 2: Love Red, Ambivalence Black. Spelet kommer återigen utvecklas av studio Cavia. Och så klart få titeln Drakengard 2 utanför Japan, när nu sådana planer fastställts.

Square Enix har öpnnat en teaser site (Dragon on Dragoon 2) för Drag on Dragoon 2, som för nuvarande innehåller en stor 51-sekunders trailer med någa få scener från spelets andra hälft. Teasern avslöjar att uppföljaren utspelar sig i samma värld som föregångaren, bara 18 år senare.

Det är fortfarande okänt i nuläget om huvudpersonsen, Caim, från ettan kommer vara i fokus också i tvåan. Mana, den lilla flickan som kom med förstörelse till världen i orginalet av Drag on Dragoon, förekommer som vuxen i Drag on Dragoon 2. Även om hon nu inte verkar vara på den onda sida, så är hon åter igen förväntad att ha en av nyckelrollerna i spelets handling.

Källor: www.gamespot.com