image/svg+xml Ta mig upp

Star ocean: till the end of time directors cut

Star Ocean: Till The End Of Time Directors Cut kommer snart att släppas i Japan. Detta spel kommer att vara en uppdaterad version på originalet Star Ocean: Till The End Of Time. Många spelare i Japan klagade på att det fanns ett antal buggar i original versionen och Square Enix har nu tagit kritiken till sig och fixat till dessa. Men varför skulle Star Ocean: Till The End Of Time Directors Cut vara köpvärd om man redan har originalet?

Det som är nytt och gör spelet köpvärt även om man skulle ha originalet är att Square Enix bakat in nya saker i spelet. Spelaren kommer få att ta del av nya extrakaraktärer och sidouppdrag. Nytt i Star Ocean: Till The End Of Time Directors Cut är att man också ska kunna spela mot andra spelare. Man kommer att slåss mot varandra och varje deltagare kan ha upp till två karaktärer att styra. Upp till tre mänskliga motståndare kan mötas…

Man kan bara spekulera men eftersom FFX-2 kommer till oss i uppdaterad version kanske Square Enix också ger oss Star Ocean: Till The End Of Time Directors Cut istället för originalet? Man kan ju i alla fall hoppas!

OBS!
Vi har letat upp ännu fler bilder från spelet. Klicka här>> för att se dom.

Källor: www.gamespot.com, www.allrpg.com