image/svg+xml Ta mig upp

Star ocean: till the end of time får realesedatum

Det högt efterlängtade Star Ocean: Till the end of time är äntligen på väg hit till väst. Detta nästan två år efter att det släpptes i Japan, där det släpptes i slutet utav 2002. Anledningen till detta, förutom att vi jämnt får spelen senare, är alla de olika buggar som fanns i spelet till en början. Därför har det tagit ett tag, för att utvecklarna ska få igenom sina egna visioner, som Square Enix själva uttrycker det.

Spelet kommer hursomhelst att släppas den 31 augusti i USA och någon gång under hösten här i Europa. Fördelen med väntan är att både vi i Europa och de i Amerika kommer att få ”directors cut” versionen. Denna version av spelet innehåller förlängda filmscener, nya platser och flera mulitplayer lägen.

Spelet utspelar sig i ett universum där både människor och utomjordingar lever tillsammans under ”the Galaxy Federation”. Det handlar om Fayt Leingod som har gett sig ut på ett uppdrag att hitta sin familj, som försvann då en mysterisk militärstyrka förstörde resorten Hyda där Fayt och hans familj var på en resa. Spelet blir det tredje i Enix serie och vi kommer att få se 3D animerade figurer och realtids strider, där spelaren får styra upp till tre personer samtidigt.

Källor: www.gamespot.com, starocean.net