image/svg+xml Ta mig upp

Tag: <span>Blandat FF</span>

Summering av Tokyo Game Show

För varje år som blåser förbi hos så går vi till mötes med flertalet spelkonvent. Nu har året kommit till andra halvan på september vilket betyder att Tokyo Game Shows tid har kommit…….

En jävla massa nyheter och trailers

Final Fantasy XIII får en uppföljare, Agito byter namn till Type-0, ny trailer med massvis av gameplay på versus och jag är törstig.

Reklam för ff-brädspel till PSP

Ett brädspel med Final Fantasy-tema är på väg ut på gatorna i Japan. Nu har man börjat göra reklam för det i TV. Här är den.

Gamespot rankar ff-spelen

Amerikanska spelsajten Gamespot.com gör ett ganska uppenbart aprilskämt då de rankar de tio bästa Final Fantasy-spelen.

Final Fantasy X = världens bästa spel

Japanerna fick på ett välkänt japanskt spelforum rösta fram en lista på världens genom tiderna bästa spel. Final Fantasy X toppar listan som enligt japanerna världens bästa spel.

Romantiska Final Fantasy-ögonblick

Detta är egentligen ingen nyhet, men ingen artikel heller. Nåväl: här är en liten musikvideo som visar de mest romantiska spelen, och så klart är Final Fantasy med där.

Se säljer riktiga hi-potions

Potion, Hi-Potion och Mega-Potion vet nog de flesta Final Fantasy-spelarna vad det är. Nu ska Square Enix börja sälja sådana – på riktigt! Knasigt? Vi rätar ut det hela.

Walk of game-vinnare: Final Fantasy

Walk of Game är ett evenamang som vill sätta spel på kulturkartan genom att ge spel, spelkaraktärer och spelskapare lite mer ära. Detta genom att skriva deras namn på en stjärna på ett golv i Nordamerika.

Ff är de känslostarkaste spelen

Hugh Bowen har gjort en undersökning om känslorna som kan uppstå när man spelar tv-spel. Resultatet är inte förvånande.

FFXI med på köpet av xbox 360

En betaversion av Final Fantasy XI följer med när man köper XBOX 360. Square Enix vill med detta, försöka att utdvidga deras marknad.