image/svg+xml Ta mig upp

Tag: <span>Dirge of Cerberus: FFVII</span>

Dirge of cerberus får äntligen datum

Nu har vi äntligen fått ett datum spikat för det efterlängtade Dirge of Cerberus: Final Fantasy VII i Europa!

Dirge of cerberus ute

Dirge of Cerberus: Final Fantasy VII är ett skjutarspel med Vincent i huvudrollen, för er som lyckats missa det. I slutet av förra veckan släpptes spelet i Nordamerika. Recensionerna är svala, men bilderna är grymt heta!

Nya exklusiva bilder från dirge of cerberus!

Vi längtar med spänning på att äntligen få ge oss i kamp mot det onda, med vår trogne och välkända partner Mr Vincent Valentine. Varför inte i väntans hetta förgylla tillvaron med 10 nya exklusiva bilder?

FFVIi: dirge of cerberus testat

Square Enix forsätter med sin komplettering av Final Fantasy VII, samtidigt som fansen skriker efter en konvertering istället. För ett tag sedan släpptes Dirge of Cerberus i Japan, och FFU har självklart testat spelet.

Dirge of cerberus – alternativt slut?

Nu när Dirge of Cerberus flitigt börjat spelas i världen, finns även fusksidor relaterade till spel. Självklart har 1up.com en, och där kan vi hitta något extra intressant.

Dirge of cerberus – filmer

Dirge of Cerberus: Final Fantasy VII släpptes i Japan för ungefär tre veckor sedan. Här har vi nu två små filmsnuttar som visar hur spelet ser ut.

Omslag till dirge of cerberus avslöjat

Square Enix verkar ha släppt en preliminär upplaga av omslaget till spelet Dirge of Cerberus. Vi kan bara gissa om det verkligen är detta omslag som man kommer använda sig av.

Dirge of cerberus med bonusdvd

Square Enix avslöjar nu att deras kommande actionspel Dirge of Cerberus: Final Fantasy VII kommer att inkludera en bonusskiva, bland annat med teknikdemot till Playstation 3 med Final Fantasy VII.

Dirge of cerberus – release och bilder

Square Enix har nu bekräftat ett releasedatum för Dirge of Cerberus: Final Fantasy VII.Läs mer för bilder och information.

Nya dirge of cerberus bilder

Två nya scans från tidningen Famitsu med bilder på spelet Dirge of Cerberus: Final Fantasy VII har nått oss. Bland bilderna finner vi bland annat ett gäng bilder på Yuffie.