image/svg+xml Ta mig upp

Tag: <span>FF Tactics Advance</span>

Nu är den äntligen här ff:ta recensionen

Har du ett Gameboy advance men inget FF:TA? Bör du skaffa FF:TA? Är det verkligen värt pengarna? Ja frågorna är många, förhoppningsvis så har du fått svaren efter den här recensionen.

Ign & gamespot dömer ffta

Så var det dags för de amerikanska sajterna och tidningarna att recensera Final Fantasy Tactics Advance. De stora spelsajterna IGN och Gamespot verkar gilla spelet.

Ffta sajten är online!

Snart släpps Final Fantasy Tactics Advance i USA. Så sent som nu så öppnar Square Enix USA sin officiella FFTA-sajt. Mycket trevlig liten sajt.

Lite nytt ffta-material

Releasen av Final Fantasy Tactics Advance närmar sig sakta. Här har ni lite info och nya bilder ifrån det kommande GBA-spelet.

Ffta får releasedatum!

Final Fantasy Tactics Advance till GBA har fått ett litet releasedatum i Nordamerika. Här kan ni även se hur boxen kommer att se ut.

Ffta info + bilder från E3 (film tillagd)

Nu var det FF Tactics Advance tur att få visas upp på E3 mässan. Det har visats upp några fler Screenshots och mer info om spelet har släppts! (HELT NY FILM TILLAGD)

Ff: Tactics Advance släpps i usa

Det har varit lite spridda rykten om att det kommande GBA spelet inte skulle släppas utanför Japan, men nu är motsatsen bekräftad.

Vi spelar Final Fantasy Tactics Advance

Den långa väntan på FFTA till europa har lett oss till att provspela spelet på en Game Boy Advance Emulator. Bilder och tips för början av spelet.

Ff-ta rankad tvåa på säljnings listorna i japan!

Det är nu knappt två veckor sedan FF-TA släpptes i Japan och försäljnignen bara ökar!

Ff-advance avancerar!

Famitzu magazine rapporterar för oss hur FF-Advance klarar sig på den Japanska marknaden efter en vecka!!