image/svg+xml Ta mig upp

Tag: <span>FFVII: Advent Children</span>

FFVIi: ac complete trailer

En trailer där vi kan se lite kortare nya ihopklippta scener, där även trailern förklarar vilken enorm skillnad det är mellan DVD och Blu-Ray.

FFVIi advent children collector’s edition

Final Fantasy VII: Advent Children släpps, som vi fick veta redan under Jump Festa, i en ny specialutgåva i Nordamerika. Och förhoppningsvis även i Europa.

Advent children skeppas världen över

Final Fantasy VII: Advent Children har sålt i rekordmängd och därför är det nu ganska naturligt att de skeppas världen över, men med vilka mängder!

Ff7:ac – engelsk version visad i usa

Nu dröjer det inte länge förrän Final Fantasy VII: Advent Children kommer ut på DVD i USA. Trogna fans har nu kunnat få se filmen på bio.

FFVIi: advent children på bio

Final Fantasy VII: Advent Children släpps snart på DVD i Nordamerika. För att fira detta visar man filmen på bio i Hollywood.

FF7:AC – snart i Europa

Den mycket omtalade animerade filmen Final Fantasy VII: Advent Children når snart oss européer. För er som inte kunde vänta, fanns filmen tillgänglig på nätet. Och för er som väntat otåligt, är den snart här.

Advent children en försäljningssuccé

Final Fantasy VII: Advent Children har blivit den försäljningsuccé som Square Enix hoppades att den skulle bli. Ett gott mottagande i Japan bådar gott för framtida releaser i Nordamerika och Europa.

Provlyssna på ac-musiken

Nu är det snart dags för releasen av soundtracket till FFVII: Advent Children. Och med det så får vi chans att provlyssna på några av de låtar som följer med.

FFVII: Advent Children recenserat

Flera av FFUs skribenter har här recenserat – spoilerfritt – den hett efterlängtade filmen baserad på överlägset populära Final Fantasy VII. En mängd nya bilder utlovas!

FFVII:AC rippat och utlagt

Final Fantasy VII: Advent Children släpps på DVD i Japan imorgon, men redan idag har den släppts på nätet med engelsk text. Olagligt så klart.