image/svg+xml Ta mig upp

Tag: <span>Final Fantasy I</span>

Final Fantasy I+II: DoS – snart här

Bilder på kartongen, information om spelet/spelen samt releasedatum hittar du här. Den 10 december kommer FF-fans att kunna njuta av de omgjorda Final Fantasy I och II.

FFI+II: dawn of souls – info, bilder m.m

Nu är det inte lång tid kvar tills alla Game Boy Advance-spelare i Europa och Nordamerika får spela Final Fantasy I och II. Under namnet Final Fantasy I+II: Dawn of souls kommer spelet hit inom kort. Läs mer här!

Final Fantasy I+II Advance släppta i japan

För några dagar sedan kom Final Fantasy I och II till GBA i Japan. Försäljningen håller på för fullt, och det går bra för spelet.

FFI-II kommer trots allt nu i juli

För ett tag sedan kunde vi avslöja för er att FFI-II till GBA hade en bugg och skulle därav bli försenat. Nu får vi dock veta att det inte rör sig om särskilt många veckor.

Final Fantasy I & II Advance

Nu har det dygt upp mer info om detta spelpaket till Game Boy Advance. Vi har även bilder på spelet och info om extrabonusarna som köparna får ta del av.

Final Fantasy I+II till Gameboy Advance!

Igår blev det officiellt: Square Enix håller på och jobbar med ett nytt Final Fantasy till Gameboy Advance. Spelet kommer gå under namnet Final Fantasy Advance, och bli en rak konvertering av Final Fantasy I och II. Mer information och bilder i nyheten.

Final Fantasy och Dragon Quest på mobilen

Vem har inte drömt om att kunna plocka fram och spela något Final Fantasy-spel när som helst? Nu är det möjligt! Läs mer här och kolla på de första bilderna!

Konverteringar av DQ och FF till mobil

Nyligen meddelade Square Enix att de tänker konvertera Dragon Quest 1 och Final Fantasy 1. Men inte till Gameboy eller någon annan bärbar konsol, utan till mobiltelefoner.

FF Origins i Sverige, före USA

Igår skulle spelet ha släppts som innehåller Final Fantasy (det första spelet) samt Final Fantasy II med ny grafik, musik och massa annat. Jag fick mitt först idag.

FF Origins-sajten uppdaterad!

Nu har Square uppdaterat sin FF Origins sajt. Ni kan också tävla om spelet m.m på hemsidan. Läs om uppdateringen och tävlingen här!