image/svg+xml Ta mig upp

Tag: <span>Final Fantasy III</span>

Recension av Final Fantasy III

För sjutton år sedan släpptes det i spelens förlovade hemland, och nu är det äntligen dags för Final Fantasy III att dimpa ner i våra spelbutiker. Har tidens tand nött för mycket eller lyckas det hänga med i tiden?

Final Fantasy III får datum i europa

En liten notis bara om ett väldigt efterlängtat spel för oss i väst som äntligen har fått ett datum här!

Final Fantasy III säljer stort i japan

Final Fantasy III, som aldrig släpptes utanför Japan, kom för en tid sedan till Nintendo DS i ny och fräsch 3d-grafik. Spelet säljer som aldrig förr, och toppar alla listor.

Filmklipp från Final Fantasy III

Snart får Nintendo DS-spelare avnjuta Final Fantasy i portabel form. Det handlar om Final Fantasy III, som aldrig officiellt släpptes utanför Japan. Läs mer här och titta på filmklippet som visar spelets gameplay!

Final Fantasy III – nya screenshots

Inom en snar framtid når Final Fantasy III butikerna i Japan. Spelet är det enda i Final Fantasy-serien som aldrig släpptes utanför Japan, men dyker nu upp i en 3d-version med helt ny design på Nintendo DS.

Nya Final Fantasy III-bilder

Nu har vi ytterligare några nya bilder på Final Fantasy III-remaken till Nintendo DS. Vi har även fått lite ny information om releasedatum.

Final Fantasy III trailer och bilder

Nu har Square Enix släppt en trailer till Final Fantasy III som ska komma till Nintendo DS. Vi har även en mängd nya bilder på spelet, och ny information.

E3: Final Fantasy III video

Final Fantasy III till Nintendo DS visades på E3. Här har vi en avfilmning av då någon spelar spelet.

E3: fokus på Final Fantasy III DS

Denna “bortglömda” diamant i Final Fantasy-serien släpptes aldrig utanför Japan. Få har upplevt det, men snart når det alla Nintendo DS-spelare i en fräsch och otroligt nyskapande version. På E3 visade man stolt upp FF3.

Bilder på Final Fantasy III

Final Fantasy III till Nintendo DS börjar sakteliga närma sig en release (ännu ej satt). Här har vi några små bilder från spelet.