image/svg+xml Ta mig upp

Tag: <span>Final Fantasy VI</span>

FFVI och Chrono Trigger är förhalat

Det var inte allt för längesedan Sony lyste upp våran vardag med de fabulösa nyheterna om att Final Fantasy VI och Chrono Trigger skulle finnas åtkomlig på PSN nu i Tisdags. Men…

Final Fantasy VI Advance

Final Fantasy VI Advance på väg ut i Japan snart. Vi har mer information om spelet, samt lite smått om FFIV Advance, FFV Advance och FFF.

Nya espers till Final Fantasy VI på GBA

Final Fantasy VI ska släppas till den lilla spelpojken, tillsammans med nya Espers. Nu får du chansen att minska restiden tillsammans med Locke och Terra.

Final Fantasy V och VI till GBA

Final Fantasy IV till Game Boy Advance har inte ens släppts än, ändå går presidenten över Square Enix ut med att man även ska porta Final Fantasy V och VI till GBA. Han säger även att Final Fantasy III blir i 3D!

Återblick: Final Fantasy VI

Håller Squaresofts avsked till Nintendo fortfarande? Jag har antagligen svaret…

Ny uppföljare till omåtligt populärt ff-spel på g!

FLS- utannonserar att de kommer att göra en uppföljare till ett av deras bästa titlar genom tiderna, dock inte FF-X!

Final Fantasy VI till europa = sant

Nu är det verkligen bekräftat. Final Fantasy VI kommer att släppas i Europa nu i februari. Många har varit tveksamma men ryktena är nu sanningar!

Final Fantasy VI släpps i europa!

Alla Final Fantasy fan se hit! Final Fantasy VI släpps till Playstation i Europa, äntligen! För er som spelat det och älskade det så är spelet ett måste, för er som inte prövat det än, likaså, ett måste.