image/svg+xml Ta mig upp

Tag: <span>Final Fantasy X-2</span>

Rikku – bästa röstskådespelare 2003

Final Fantasy X-2, FF-seriens första riktiga uppföljare, har i dagarna fårr pris. Det är för rösterna i spelet, men de har även nominerats till ett antal andra priser.

Recension av Final Fantasy X-2

Nu är den äntligen klar, våran recension av FFX-2 till PS2. De flesta har säkert redan läst flera recensioner och/eller redan skaffat spelet. Men jag tycket ändå ni ska kolla våran recension för den är … ja kanske helt enkelt bäst 😉

Europeisk officiell hemsida för FFX-2

Det var egentligen ganska självklart att Final Fantasy X-2 skulle få en egen europeisk officiell hemsida, samma behandling sker med så gott som alla andra Square Enix spel. Länk till sidan finns i nyheten.

Final Fantasy X-2: i+lm kommer inte hit

Dåliga nyheter för er som tänkt inskaffa Final Fantasy X-2. Tidigare har det skrivits om den uppgraderade versionen (International + Last Mission) som troligen skulle komma till Europa med det vanliga spelet. Nu är det bekräftat att det inte blir så.

Final Fantasy X-2 – en miljon sålda i usa

Det verkar gå bra för uppföljaren av Final Fantasy X, Final Fantasy X-2, och nu är miljongränsen nådd i USA

Fler detaljer om FFX-2: i+lm avslöjade!

Den japanska speltidningen Famitsu (visst känns det som att de jämt får alla exklusiva FF-nyheter först?) har i sitt senaste nummer gett en massa information angående Final Fantasy X-2: International + Last Mission.

Ign hyllar FFX-2 i deras recension

FFX-2 har nu blivit recenserat av IGN. Läs deras intryck av spelet och se vad de gav för betyg.

Datum och info angående FFX-2

Sedan en tid tillbaka så är det amerikanska releasedatumet för Final Fantasy X-2 spikat. FFX-2 International + Last mission har också fått datum, mer om detta och annat här.

Officiell FFX-2 sajt.

Om du kunnat japanska har du säkert redan besökt den officiella japanska FFX-2 sajten. Nu har det kommit en amerikansk sådan!

Många nya FFX-2:i-bilder

Jag har hittat ganska många nya bilder på Final Fantasy X-2 International. Vi ser bland annat Rikku i den nya Dress-spheren och fler bilder på Creature Create-systemet.