image/svg+xml Ta mig upp

Tag: <span>Fullmetal Alchemist I</span>

Fullmetal Alchemist återvänder som anime

Det har pratats smått ett tag om att Fullmetal Alchemist ska göra en film med den klassiska titeln “The Movie”. Vi har fått rapporter om det förut men nu har vi mer fakta. Hur ska det här lyckas? Tja, det får vi väl se.

Fullmetal Alchemist 3 – massvis med info

På en ny scan som släpptes av en japansk speltidning, avslöjas handlingen samt gameplay-information till det kommande Fullmetal Alchemist 3: Kami o Tsugu Shoujo. Många nyheter och intressanta karaktärer utlovas.

Fullmetal Alchemist 3 utannonserat!

Ytterligare ett Playstation 2- spel baserat på animeserien Fullmetal Alchemist är på väg, enligt uppgifter från SquareEnix.

Full metal Alchemist 2 kommer till maj

Innan föregångaren haft en release i Europa börjar Square Enix hacka på Full Metal Alchemist 2: Curse of the Red Rose. Och redan är det bestämt att spelet kommer till Nordamerika

Screenshots på Fullmetal Alchemist

Eftersom Square Enix har planerat en realese i Nordamerika tyckte både Square och vi att det skulle passa med lite bilder att bita i, eller?

Full metal Alchemist får realesedatum

Full Metal Alchemist and the Broken Angel har fått ett realesedatum. Spelet släpptes för över ett år sedan i Japan och nu är det alltså äntligen dags för det att nå till oss här i väst.

Ny info och nya bilder på Fullmetal Alchemist 2

Square Enix har gett oss ny info och IGN har skaffat oss lite fler bilder från Fullmetal Alchemist 2, som vi kan sitta och njuta utav medan vi fortfarande väntar på att ettan ska komma hit.

Fullmetal Alchemist film utannonserad!

Efter den populära anime-serien som både gjort succé som serie och spel, kommer här information om en kommande film.

Fullmetal Alchemist 2 utannonserat

Baserat på anime-serien Fullmetal alchemist, har Square Enix nu sagt att en andra del är på väg. Den första delen blev så klart en succé i japan.

Nya bilder: Fullmetal Alchemist

Det har hänt sjukt mycket saker de senaste dagarna såhär strax innan E3. Jag vågar knappt ens föreställa mig allt som lär hända då E3 slår upp portarna! Här har ni iaf bilder och info.