image/svg+xml Ta mig upp

Tag: <span>KH: Chain of Memories</span>

Chain of memories recenseras

Uppföljaren till det mycket älskade Kingdom Hearts har hamnat ganska mycket i skuggan, förmodligen för att det är ett Game Boy Advance-spel. Jag har spelat igenom spelet och tänker nu dela med mig av mina tankar.

Kh: com får äntligen ett fastställt datum

Det känns som att det mesta Square Enix matar ut nu för tiden har svårt att hålla tiden. Kingdom Hearts: Chain of Memories är inget undantag, nu har det dock äntligen anlänt ett fastställt datum.

Troligt releasedatum för kh: com i europa

Ett möjligt releasedatum för spelet Kingdom Hearts: Chain of Memories har utannonserats. Det är Nintendo själva som ger ut informationen, så det stämmer troligen.

Trailer på KH:CoM – strid

Nu har vi en trailer från Kingdom Hearts: Chain of Memories till Game Boy Advance. Den visar Sora när han springer runt och hamnar i strid.

Chain of memories skeppas till nordamerika

KH: Chain of Memories är nu släppt i Japan. Nästa mål är Nordamerika, och där går spelet i hamn den 7 December. Men hur bra är spelet egentligen?

Ny scan på Kingdom Hearts:com

Jump är igång igen. Den här gången med bilder och information om Kingdom Hearts: Chain of Memories. Läs vidare!

Kh: chains of memories får en officiell sida

Square Enix har nu lagt upp en liten sida till deras kommande Game Boy Advance spel Kingdom HEarts: Chains of Memories. Länk och recensionsbetyg från Famitsu i nyheten.

Kingdom Hearts: com – releasedatum!

Nu har Square Enix utannonserat ett preliminärt releasedatum för Kingdom Hearts: Chain of Memories i Europa och Nordamerika.

Ny information och bilder på KH:CoM

Jag har fått tag på ny information om Kingdom Hearts: COM. Det handlar om vilka bossar man kommer att möta i olika världar. Så om du inte vill ha denna information utan själv vill ta reda på vilka bossar som kommer så råder jag dig att sluta läsa nu.

Kingdom Hearts som kortspel

Square Enix har nu bestämt sig för att hypa upp folket i Japan lite extra under realesdagen utav Kingdom Hearts: Chains of Memories och vad kan då vara bättre än att släppa ett kortspel med KH: CoM tema?