image/svg+xml Ta mig upp

Tag: <span>Romancing Saga – MS</span>

Trailer till romancing saga.

Nu kan alla som är intresserad se en trailer på Square Enixs omtalade spel Romaning SaGa. Miljöer och strider syns som hastigast.

Romancing saga på gång i usa

Romancing SaGa: Minstrel Song är en remake av ett 13 år gammalt klassiskt japanskt RPG. Nu har man gått ut med ett Nordamerikanskt releasedatum.

Romancing saga-bilder

Nu har vi fått tag på 18 nya bilder från spelet. Det är blandat från själva spelet och karaktärsdesign. Extra utmärkande är spelets speciella grafiska stil.

E3-05: romancing saga info + bilder

Romancing SaGa har vi inte hört så överdrivet mycket ifrån. Men nu har vi bilder från spelet och en bunt ny info. Kan säga att den grafiska stilen är … lite udda.

Romancing saga-scans och bilder

Här kommer lite bilder och en scan på Romancing SaGa: Minstrel Song till Playstation 2. Spelet ser onekligen spännande ut. Läs mer här!

Romancing saga får releasedatum i japan

Färska nyheter om Romancing SaGa och dess releasedatum i Japan har dykt upp! Du kan läsa om det här på FFU!

Smakprov på musiken ifrån romancing saga

Musiken, något oerhört viktigt för ett riktigt Rpg. Äntligen har lite musik från remaken Romancing SaGa: Minstrel Song nått oss. Vi länkar till låtarna direkt i nyheten, så häng med!

Romancing saga: ministrel song slipas

Square Enix har nu uppdaterat Romancing SaGa: Ministrel Songs officiella hemsida. spelet till Playstation 2 kommer att inehålla åtta spelbara karaktärer.

Nya bilder på romancing saga

Jag har fått tag på ett par nya bilder på denna remake. Det är inte världens bästa kvalité, men jag hoppas att de duger.

Trailer på romancing saga

Nu har Square Enix släppt den trailer de visade på detta spel under TGS-mässan. Där får vi se en massa skoj, kolla nyheten för länk.