image/svg+xml Ta mig upp

Tag: <span>Samurai Legend Musashi</span>

Tre nya musashi-trailers

När det handlar om trailers så finns det sällan mycket att skriva. Det är i alla fall tre stycken – en från introt, en mellansekvens samt en sista som visar själva spelandet.

Uppdatering av musashis hemsida

Det bjuds på mängder av smått och gott på Musashi Samurai Legends officiella amerikanska hemsida, särskilt nu efter uppdateringen sidan fick alldeles nyligen, mer om detta i nyheten.

Ny trailer på musashi

Kommande uppföljaren till – för många européer okända – Brave Fencer Musashinden har nu fått en fin trailer. Självklart avslöjas en hel del om spelet i den.

Musashi samurai legend får betyg

Det actionbaserade rollspelet Musashi Legend 2 ( Brave Fencer Musashi 2 ) recenseras av ledande speltidningar i bl.a. Japan.

Musashi samurai legend: info-attack

Den lite bortglömda serien Musashi Samurai Legend sätter kurs emot Nordamerika. Men en massa info om spelet når oss, och det är inte fy skam heller. Det verkar också som om Square Enix har några planer på gång….

Musashiden 2: blademaster – ny info!

Uppföljaren på det uppskattade spelet Brave Fencer Mushashiden har haft en väldigt liten hype kring sig. Nu är spelet åter igen aktuellt, den här gången med lite storyinformation.

56 nya musashi-bilder

Nu har Square Enix släppt ytterligare en mängd skärmbilder och artwork från etta kommande spel. Bilderna avslöjar karaktärer, platser och en hel del annat.

Musashi får nytt namn

Inte så mycket fakta om Square Enixs titel Brave Fencer Musashi har utkommit. Nu, under konstruktionen av spelet bestämmer sig dock Square att byta namn på det.

32 bilder på musashi

Nu har vi ytterligare bilder på detta kommande action-RPG. Spana in dem för att få mer info om spelet som till exempel fiender, karaktärer och menyer.

Musashi – 27 nya bilder

För två dagar sedan fick stora Gamespot provspela Musashi Samurai Legend, uppföljaren till Brave Fencer Musash (aldrig släppt i Europa), Så nu har jag ny info åt er samt 27 nya bilder!