image/svg+xml Ta mig upp

Tag: <span>Fantasy Earth</span>

Beta på fantasy earth zero finns tillgänglig

Square Enix’s MMO spel från 2006 kommer det nu en beta på i Europa och Amerika. Betan har varit ganska populärt i Japan, men Square Enix hoppas på bättre resultat i Europa och Amerika.

Bortglömda fantasy earth släppt

Fantasy Earth: Ring of Dominion var Square Enix nya MMORPG-projekt efter FFXI. Detta spel har vi inte hört om på länge. Förra veckan släpptes det i Japan.

Fantasy earth-beta drar igång

Fantasy Earth: The Ring of Dominion har vi inte hört mycket om alls men nu meddelar Square Enix att man söker betatestare till detta nya MMORPG.

Information om summons i fantasy earth

Lite information har kommit om hur systemet med summons kommer att fungera i Square Enixs nya MMORPG.

Nya detaljer om fantasy earth

Square Enixs kommande MMORPG ser onekligen intressant ut. Nya detaljer släpptes häromdagen, och ni kan läsa en hel del om det här.

Fantasy earth kliver fram

Det kommande MMORPG, Fantasy Earth jobbas på som sjutton i Japan, och först nu har fakta om hur spelet kommer att gå till nått oss.

Mer information om fantasy earth: rod

Ring of Dominion är det senaste inom online världen, och nu har det kommit en sida med mer fakta om den kommande titeln.

S.e. släpper fakta om fantasy earth

Square Enix har gett ut mer fakta om den senaste titeln i onlinevärlden, Fantasy Earh: Ring of Dominion, ett väldigt eftertraktat spel i Japan.

Fantasy earth trailer släppt

Detta kommande online-rollspel (MMORPG) har sen en tid haft en egen sida hos Square Enix. För ett tag sen la de upp en trailer på spelet som man absolut bör kolla in.

Square Enix utvecklar nytt mmorpg

Just när många tyckte att Square Enix redan höll på med för många projekt, så startar det ett nytt. Det rör sig om ett helt nytt MMORPG, ett nytt online spel med andra ord.