image/svg+xml Ta mig upp

Tag: <span>FF Crystal Chronicles</span>

E3-05: ffcc2 – på nintendo revolution

E3-mässan flyter på, och nu har vi också fått reda på att Square Enix planerar uppföljare till bl.a. Final Fantasy Crystal Chronicles.

Final Fantasy: Crystal Chronicles hårdtestat

Många har nog redan inskaffat sig en Gamecube och ett Crystal Chronicles vid det här laget. De som inte har det bör nog läsa den här recensionen av spelet.

Crystal chronicles till DS

Nu är det bekräftat av Square Enix att FFCC kommer att komma till Nintendo Double Screen. De har även avslöjat lite om nyheterna.

Hela öppningsfilmen till ff:cc för nedladdning!

Den 11 mars smäller det, Final Fantasy: Crystal Chronicles kommer hit till Sverige. Men vad sägs om hela öppningsfilmen medan ni väntar?

Ff:cc recenseras på ign

IGN, som är en av världens största och respekterade spelsidor i världen, har nu lagt upp en recension av Final Fantasy: Crystal Chronicles lagom till den amerikanska releasen. Tyvärr så verkar spelet enligt dem vara en besvikelse.

Ff:cc collectors edition och förbokningskampanj

FF:CC kommer, när det kommer hit, att finnas som collectors edition. Det kommer även lanseras en förbokningskampanj här i Europa, vad allt detta innehåller får ni läsa i nyheten.

Bilder på usa-versionen av ffcc

IGN har lagt upp ett skapligt antal nya bilder på FFCC. Alla är ifrån den amerikanska versionen så nu förstår man i alla fall vad fasen det står överallt 🙂

Nintendo öppnar ffcc-sajt

Final Fantasy Crystal Chronicles har nu fått sig en egen sajt på engelska. Men det är inte Square Enix USA som skapat den, utan Nintendo.

Förtitt – Final Fantasy: Crystal Chronicles

Om några månader släpps Final Fantasy: Crystal Chronicles. FF Universe är en av dom första svenska spelsidorna med en förtitt på spelet. Mycket fakta utlovas!

Ffcc – lite nya bilder

Den officiella FF: Crystal Chronicles sajten har uppdaterats. Här har ni nya bakgrundsbilder och screenshots ifrån olika minispel i spelet. Kossa-race med mera..