image/svg+xml Ta mig upp

Tag: <span>Final Fantasy II</span>

Final Fantasy I+II: DoS – snart här

Bilder på kartongen, information om spelet/spelen samt releasedatum hittar du här. Den 10 december kommer FF-fans att kunna njuta av de omgjorda Final Fantasy I och II.

FFI+II: dawn of souls – info, bilder m.m

Nu är det inte lång tid kvar tills alla Game Boy Advance-spelare i Europa och Nordamerika får spela Final Fantasy I och II. Under namnet Final Fantasy I+II: Dawn of souls kommer spelet hit inom kort. Läs mer här!

Final Fantasy II till mobil

Efter utannonseringen med Final Fantasy VII: Before Crisis fortsätter nu SquareEnixs mobilsatsning. Man satsar både på nya spel och lite äldre. Inom en tid kommer vi nu också att få återse Final Fantasy II, mobilt!

Final Fantasy I+II Advance släppta i japan

För några dagar sedan kom Final Fantasy I och II till GBA i Japan. Försäljningen håller på för fullt, och det går bra för spelet.

Final Fantasy I & II Advance

Nu har det dygt upp mer info om detta spelpaket till Game Boy Advance. Vi har även bilder på spelet och info om extrabonusarna som köparna får ta del av.

Final Fantasy I+II till Gameboy Advance!

Igår blev det officiellt: Square Enix håller på och jobbar med ett nytt Final Fantasy till Gameboy Advance. Spelet kommer gå under namnet Final Fantasy Advance, och bli en rak konvertering av Final Fantasy I och II. Mer information och bilder i nyheten.

FFII recenserat

Äntligen! En efterlängtade Recension av FFII, ett mycket omtyckt spel och helt klart en klassiker!

FF Origins i Sverige, före USA

Igår skulle spelet ha släppts som innehåller Final Fantasy (det första spelet) samt Final Fantasy II med ny grafik, musik och massa annat. Jag fick mitt först idag.

FF Origins-sajten uppdaterad!

Nu har Square uppdaterat sin FF Origins sajt. Ni kan också tävla om spelet m.m på hemsidan. Läs om uppdateringen och tävlingen här!

FFI och FFII översätts?

Information om översättningen av de första FF-spelen och en möjlig release utan för Japan och därmed kanske i Europa och Sverige!