image/svg+xml Ta mig upp

Tag: <span>Final Fantasy XII</span>

FFXII: The Zodiac Age kommer på Steam

FFXII: The Zodiac Age kommer på Steam

Nu har Square Enix fått ut nästan hela sitt stora Final Fantasy-bibliotek på PC via Steam. Har du Steam så kan du spela allt utom de allra första två Final Fantasy-spelen. Ja, förutom FFXV och FFXII då, men vi vet redan att FFXV är på väg till Steam tidigt i […]

Final Fantasy XII International

Så kommer då äntligen denna versionen av spelet, dock bara i Japan. Vi har även några bilder som ni kan se på den nya versionen av spelet!

Recension av Final Fantasy XII

Square-Enix har i och med Final Fantasy XII gjort det bästa rollspelet på länge och det känns som att de äntligen hittat hem.

Final Fantasy XII snart här!

Om en vecka så kommer många av oss sitta och göra det vi längtat efter i fem år – spela ett helt nytt äkta Final Fantasy! Efter en oerhört lång väntan och många förseningar så är spelet snart i våra händer.

FFXII får pal-datum och hemsida

Äntligen har vi fått ett officiellt datum för Final Fantasy XII här i Europa. Dessutom har den officiella europeiska hemsidan öppnats för allmän beskådning.

Final Fantasy XII säljer

Final Fantasy XII säljer riktigt bra borta i Nordamerika. 1,5 miljon exemplar av spelet fanns ute i handeln redan den första dagen.

FFXII ute nu – så tycker nordamerika

Final Fantasy XII släpptes igår i Nordamerika. Den amerikanska spelpressen har nu fällt sina omdömen om spelet. De går från “bra” till “perfekt”. Vi har samlat sex olika omdömen.

8 Final Fantasy XII-filmer

Final Fantasy XII släpps i Nordamerika om tre dagar. Vi i Sverige och övriga Europa får vänta till någon gång i början av 2007. Men nu är spelet äntligen på väg till oss – på riktigt!

Final Fantasy XII – infostorm

Final Fantasy XII släpps om tio dagar i Nordamerika. I denna nyhet rapporterar vi om: Officiella hemsidan, Europeeiskt releasedatum, FFXII stulet av pirater, FFXII-dagen och FFXII Collectors Edition.

Final Fantasy XII till Nintendo DS

Nintendo DS utökar sitt Final Fantasy-bibliotek med en ny del i Final Fantasy XII-sagan: Final Fantasy XII Revenant Wings.