image/svg+xml Ta mig upp
FFXII: The Zodiac Age kommer på Steam

FFXII: The Zodiac Age kommer på Steam

Nu har Square Enix fått ut nästan hela sitt stora Final Fantasy-bibliotek på PC via Steam. Har du Steam så kan du spela allt utom de allra första två Final Fantasy-spelen. Ja, förutom FFXV och FFXII då, men vi vet redan att FFXV är på väg till Steam tidigt i år, och nu får vi även veta att om ett par veckor kan vi också spela Final Fantasy XII: The Zodiac Age på Steam! Releasedatum är 1 februari 2018.

Priset på The Zodiac Age blir rätt under 50 dollar, vilket direkt översätts till cirka 400 kronor. Det är dock ingen garanti för att det i Sverige kommer kosta just 400 kronor. Första veckan kommer alla som är tidigt ute också få en ganska fin rabatt på 20% vilket hade betytt ett pris på 320 kronor om det vanliga priset blir 400.

Förutom att få allt som var med i The Zodiac Age till Playstation 4 så får Steam-versionen flera tillägg. Från FFXII The Zodiac Age:s Steam-sida kan vi läsa bland annat detta: PC-spelare kan njuta av full 60 FPS-stöd, formatet 21:9 ultrabred, ett tredje alternativ för all musik, och ett nytt fusk för att maximera antal Gil och License Points. Vill du kasta dig in i FFXII så har det aldrig varit lättare att komma igång. I tillägg så kommer “New Game Plus” och “New Game Minus” vara tillgängliga att välja utan att först klara spelet. Man ska också så klart kunna använda alla olika kontroller som stöds av Steam, och kunna få Steams samlarkort för spelet.

För att fira detta så har Square Enix släppt en liten trailer för Steam-versionen som du så klart kan se här. (Fortsätt scrolla efter trailern för några nya bilder.)

Källa: RPGsite.net