image/svg+xml Ta mig upp

Tag: <span>Final Fantasy XIV</span>

Final Fantasy XIV: A Realm Reborn, trailer

Final Fantasy XIV: A Realm Reborn, trailer

Igår öppnades portarna upp för Square Enixs andra försök med FFXIV. Efter en katastrofal första lansering fick de dra tillbaks spelet och helt göra om det. Igår släpptes så resultatet, och här är lanseringstrailern.

Final Fantasy XIV: slåss mot ifrit

Square Enix har släppt en teaser för den uppkommande patchen till XIV och nu kommer vi kunna göra det vi alltid drömt om. Slåss mot Ifrit.

FFXIV betan är öppen

Om du vill spela betaversionen av Final Fantasy XIV så är det en bra dag för dig nu. Betan har nämligen öppnat!

FFXIV limited collector’s edition trailer

Vad för fördelar får man med specialutgåvan av Final Fantasy XIV? Trailern på Final Fantasy XIVs limited edition har nu släppts och ger svaret på den frågan.

Nobuo Uematsu pratar om musiken i FFXIV

Nobuo Uematsu pratar om musiken i det nästa spelet i Final Fantasy serien. Det är första gången han skriver ett helt soundtrack själv i ett Final Fantasy spel på 10 år. Se vad han tycker om musiken till spelet.

Final Fantasy XIV prerelease trailer (uk/na)

Två nya trailers på spelet Final Fantasy XIV. Det har släppts en verision för NA (North America) och UK (United Kingdom)

Final Fantasy XIV kommer inte till xbox 360

Final Fantasy XIV kommer ej till Xbox 360 utan bara till PS3 och PC tack vare Xbox Live, detta säger spelets utvecklare Hiromochi Tanaka i en intervju med Eurogamer.

Final Fantasy XIV släpps i september

Final Fantasy XIV har nu fått ett releasedatum. Spelet kommer komma till Europa den 22 september. Men du får vänta tills 30 september om du vill ha standardutgåvan.

Final Fantasy XIV intervju

En intervju med producenten Hiromichi Tanaka som handlar om Final Fantasy XIV. Du få se nytt gameplay och du får reda på mer information om spelet.

E3 10: Final Fantasy XIV trailer visas upp

När Square Enix blev presenterade för första gången under Sonys presskonferens visade dom en trailer på deras kommande online-spel.