image/svg+xml Ta mig upp

Tag: <span>Nintendo</span>

Nytt crystal chronicles till wii

Square-Enix och Nintendo avslöjar nu sina senaste planer och denna gången är det ett nerladdningsbart spel till Nintendo Wii.

Revolution byter namn

För två dagar sedan annonserade Nintendo det nya namnet för Revolution. Åsikterna om det nya namnet är delade, men förhoppningsvis så kommer vi snart ha lärt oss det nya namnet.

Ds lite, en liten rackare

Nintendo DS har sålt i över 13 miljoner exemplar världen över och är helt slut i Japan. För att lätta på efterfrågan så utannonserade Nintendo DS Lite och nu har vi lite bilder som jämför gammalt med nytt.

TGS: revolutionsk flopp?

Det har redan diskuterats smått här på FFu om denna, lite annorlunda uppfinning. Nintendo, skaparna av den nya Revolution har valt att möta världen med något helt, helt nytt.

221 spel för nedladdning

En pusselbit till Nintendos stundande Revolution har avslöjats. Som många av er säkert redan vet så är det att kunna ladda ner gamla speltitlar. Nu har en komplett lista släppts på dessa spel.

Nintendo revolution stödjer inte hdtv

Nintendo har nu offentliggjort att deras nya konsol, som går under kodnamnet Revolution, inte kommer att stödja den nya tekniken för TV-signaler kallad High-Definition TV.

Ny renderingsteknik i revolution

Nintendo gick för ett tag sedan ut med att Revolution kommer att använda en helt ny renderingsteknik. En teknik som tillåter helt fascinerande grafik och som dessutom passar otroligt bra för Square Enix.

Revolution blir liten, väldigt liten

Xbox 360 har redan blivit avtäckt. Om en vecka – på E3 – så är det dags för de andra två konsolerna. Redan nu har dock Nintendo gått ut med lite information om Revolution och den blir liten, väldigt liten.

Inga knappar till revolution?

Efter ett uttalande gjort av Nintendos president Satoru Iwata, så har det börjat ryktas om att handkontrollen till Nintendos kommande konsol, Revolution, kommer att sakna knappar.

40 nya spel till nintendo DS

Äntligen har Nintendo Double Screen lanserats i Europa och genast börjar man att släppa nya spel till den tryckkänsliga smartboxen. Med en lista på 40 nya spel vänder sig Nintendo för att fånga den bärbara spelmarknaden.