image/svg+xml Ta mig upp

Tag: <span>Final Fantasy XIII</span>

Yoichi wada: fansen blev inte nöjda av FFXIII

Square Enixs CEO Yoichi Wada sa i en intervju att fansen inte blev så nöjd med Final Fantasy XIII som de hade hoppats på.

Intervju med vanilles röstskådespelare

Vanille’s röstskådespelare Georgia Van Cuylenburgh ställde upp i en intervju med Gamespot under E3 och då fick vi svaret vi alla vill ha, hur låter hon egentligen?

FFXIII har sålts bäst till ps3

FFXIII har varit ute en månad och över 1.3 miljoner exemplar har sålts bara i USA. Mer än 60% till PS3 och 30% till Xbox360.

Massvis med folk får problem med FFXIII

Flera människor runt om i världen har fått problem med spelet. Musiken slutar spela och efter ett litet tag så krachar spelet helt.

Ny info om Final Fantasy XIII

I en intervju med Playstation.blog så avslöjade Yoshinori Kitase och and Motomu Toriyama flera saker om Final Fantasy XIII.

Final Fantasy XIII soundtracket på vinyl

Square Enix annonserat en samlarutgåva av soundtracket. Det är ingen vanlig samlarutgåva utan soundtracket är på en vinyl.

Största reklamkampanjen i ff’s historia

Square Enix satsar väldigt stort på Final Fantasy XIII’s reklamkampanj. Bara i Storbritannien så kommer så kommer det att läggas flera miljoner pund på reklam.

Final Fantasy XIII får 3 skivor på 360

Square Enix har konfirmerat att 360verisionen av Final Fantasy XIII kommer att bestå av 3 dvdskivor.

Final Fantasy XIII DLC?

Yoshinori Kitase förvirrar spelvärlden med sina kommenterar om nedladningsbart material till Final Fantasy XIII.

Final Fantasy XIII samlarutgåva

Att en samlarutgåva på FFXIII skulle komma har vi alla säkert redan listat ut. Nu har Square Enix konfirmerat det och avslöjat innehållet.