image/svg+xml Ta mig upp

Tag: <span>Itadaki Street Special</span>

Itadaki street till PSP

För en tid sedan utannonserade Square Enix att de håller på med en portning av Itadaki Street till PSP. Snart kommer Final Fantasy- och Dragon Quest-karaktärer att hoppa runt i folks PSP-konsoler.

FFXII karaktärer med i Itadaki Street

Final Fantasy XII är på ingång och självklart vill några av dessa karaktärer vara med i Square Enixs party spel, Dragon Quest & Final Fantasy in Itadaki Street. Vilka dessa är står givetvis i nyheten.

Ny scan på itadaki street special

Vi har nu lyckats hitta en ny scan på det kommande partyspelet Itadaki Street Special. På denna scan övslöjas några nya spelbara karaktärer, men även bilder på banor finns med.

Itadaki street special: ny scan!

En ny scan från en japansk speltidning visar lite nya bilder från Itadaki Street Special. Inte så värst bra kvalitet, men vad gör vi inte för att se lite från Square Enixs kommande spel.

Itadaki street special – detaljer

Vi har fått in mer fakta om det kommande brädspelet – Itadaki Street Special. Bla, mer om de spelbara karaktärerna. Vi har också en bild på hur fodralet kommer att se ut!

Itadaki street special scan

En Itadaki Street Special scan har kommit ut på internet där vi får se lite nya karaktärer. Bild finns självklart i nyheten.

Itadaki street special – nytt releasedatum

Två av världens största rollspelsserier gjuts samman då det kommande Itadaki street special har fått ett releasedatum.

Itadaki street special – websajt

För ett tag sedan så slog Square Enix upp portarna för detta spels hemsida. Där finner man bland annat info och bilder.

Bilder på itadaki street

Ni fick nyss reda på att ett spel med FF och DQ karaktärer á la Mario Party kommer att släppas, ett brädspel med FF och DQ karaktärer alltså. Nu kan vi på FFU bjuda på de första bilderna.

Ff- & dragon quest-karaktärer i brädspel

Nytt brädspel från Square Enix med karaktärer från Final Fantasy och Dragon Quest.