image/svg+xml Ta mig upp

Bilder på itadaki street

Kan väl starta med att säga att jag är missnöjd med den grafik som Square Enix använder i detta spel, bortsett från detta har jag väl inte särskilt mycket mer att säga. Därför kör jag väl på klassikern, en bild säger mer än tusen ord, med andra ord är den här nyheten längre än vad ni hade tänkt er.

Nej men vilken fin tärning!
Cloud på en stor och fin bild Och här har vi Tifa på en stor bild Någon DQ snubbe Och ytterligare en liten DQ filur Tifa bredvid några DQ figurer antar jag Står nog något om att det är Tifas tur En fin liten stad Här ser vi lilla Tifa Jo men alltid Gillar inte utseendet på Rikku måste jag säga Nej men titta vilken söt liten chocobo och en ful liten slime från DQ Den här staden känner vi ju absolut inte igen Någon som verkar ha tur med tärningen

Ni får ursäkta att bild två till fem ser konstiga ut, men bild redigeringsprogrammet höll på och strula, så jag orkade inte hålla på så ni får nöja er med detta.

Spelet kommer förövrigt visas upp redan på Tokyo Game Show nu i september, så vi kan nog vänta oss fler bilder och filmer redan då.

Källor: www.the-magicbox.com