image/svg+xml Ta mig upp

Tag: <span>Mistwalker</span>

Sakaguchis Terra Battle 2 släpps, ny trailer

Sakaguchis Terra Battle 2 släpps, ny trailer

Nu får vi äntligen se mer av Terra Battle 2, fortsättningen på det enormt populära mobilspelet Terra Battle som utvecklats av Silicon Studio (de som gjort Bravely Default och Bravely Second) och Sakaguchis egna företag Mistwalker. Vad är Terra Battle 2? Spelet är gratis att ladda hem och att spela, […]

Lost odyssey och blue dragon trailer

En Lost Odyssey och Blue Dragon trailer kom ut för två veckor sedan, jag hittade den nyss. Vi har även två korta reklamfilmer och en lång trailer extra för Blue Dragon.

Nytt mistwalker spel

Återigen lite gamla nyheter. Hironobu Sakaguchi har avslöjat en del information om ett nytt spel från hans företag Mistwalker. Det kommer till Nintendo DS och förväntas vara färdigt runt slutet av året.

Blue dragon – in-game-bilder

Hironobu Sakaguchis kommande RPG Blue Dragon har vi nu bilder på. De ger oss lite mer information om hur spelet ser ut och kan tänkas kännas.

11 minuter Sakaguchi-intervju

Hironobu Sakaguchi pratar om Lost Odyssey och Blue Dragon i denna nära elva minuter långa intervjun fångad på video. Extra kul är det så klart att se FF-fadern “in action”.

Inget spelbart på TGS från mistwalker

FF-fadern Sakaguchis nya företag Mistwalker har två spel på gång. Så klart har många hoppats på att det skulle finnas spelbart på Tokyo Game Show i September. Tyvärr blir det inte så.

Nya detaljer om lost odyssey

FF-fadern Hironubu Sakaguchis företag Mistwalker jobbar inte ensamma på Lost Odyssey utan tar hjälp av nya spelstudion Feelplus. Mer information om dem har vi nu här.

E3-05: trailern på lost odyssey!

Sådär ja, då var trailern ute på nätet och strax spelandets på eran dator. För er som inte orkar vänta på 8MB att ladda klart så har vi även ett gäng bilder från trailern.

E3-05: Sakaguchi snackar framtid

Idag avslöjade Hironobu Sakaguchi mer om de spel som är på gång i hans sagofabrik Mistwalker. Blue Dragon och Lost Odyssey kommer båda till Xbox 360.

Mistwalker – lost odyssey

Efter Blue Dragon kommer nu Lost Odyssey, det andra rollspelet för XBox 360 under utveckling av Final Fantasy-skaparen Hironobu Sakaguchis nya studio Mistwalker. Ett mörkare, mer moget spel är vad som gäller denna gång.