Sakaguchis Terra Battle 2 släpps, ny trailer

Sakaguchis Terra Battle 2 släpps, ny trailer

Nu får vi äntligen se mer av Terra Battle 2, fortsättningen på det enormt populära mobilspelet Terra Battle som utvecklats av Silicon Studio (de som gjort Bravely Default och Bravely Second) och Sakaguchis egna företag Mistwalker.

Vad är Terra Battle 2?

Spelet är gratis att ladda hem och att spela, men innehåller möjligheten att köpa saker för riktiga pengar. Och detta funkade väldigt bra för första spelet, så man har valt att bygga vidare på det. Bra för oss konsumenter, som kan ladda hem och pröva ut hela spelet utan att betala en krona, om man inte gillar det.

Detta spel ska vara mer komplext att spela än det första, och innehålla mer strategi. Man flyttar sig runt ett spelbräde och vart man står när man anfaller en fiende har stor betydelse. Det börjar lätt och blir gradvis svårare, mycket svårt att mästra.

Trailern, och releasedatum

Se trailern här, och sen så får vi bara tålmodigt sitta och vänta tills Google Play och Apple Store släpper spelet i sverige. I skrivande stund är spelet tyvärr inte tillgängligt på Google Play i Norge (där denna text skrivs ifrån). Bor man i Japan, eller Nordamerika, så kan man redan nu gratis ladda ner och börja spela.

Nog från mig. Se och njut av den spännande trailern istället! Ge oss gärna dina tankar i kommentarerna här under.