image/svg+xml Ta mig upp

Tag: <span>Radiata Stories</span>

Radiata stories – usa release

RPG-spelet Radiata Stories gjorde succé i Japan med mycket höga betyg. Nu är det USAs tur att få del av äventyret. Ni får ta del av en trailer så länge.

Radiata stories ost släppt

Det omtalade RPG-spelet Radiata Stories har blivit en succé i Japan, och nu har soundtracket till spelet kommit.

Stora lass med bilder ifrån radiata stories

Ett skepp kommer lastat, med bilder från Radiata Stories, det kommande utskottet ifrån Square Enix. Bilderna visar riktiga intresanta saker, som platser, karaktärer, och olika miljöer.

Tv-reklam för radiata stories

Radiata Stories fick alldeles nyligen toppbetyg av Famitsu. Ett spel som är så pass bra som Famitsu påstår att Radiata Stories är, förtjänar helt klart att markanadsföras på ett bra sätt. Nu har två TV-klipp kommit.

Radiata stories får toppbetyg i famitsu!

Nu är det bara en vecka kvar tills Radiata Stories släpps i Japan, och de första betygen från de japanska speltidningarna börjar publiceras. Allt jag har att säga är att det inte finns någon anledning till oro.

Nya scans på radiata stories

Sex nya scans har nått oss. Dessa kommer från tidningen Famitsu PS2. Det som verkar mest intressant är nog kartan som visar hur alla karaktärer hör samman med varandra. Så läs vidare.

Radiata stories: storyinformation!

Än så länge har det varit bra tyst angående storyn i Tri-Aces nya spel Radiata Stories. Nu börjar dock den första information ramla in. Älvor och dvärgar verkar bli baletten den här gången.

Radiata stories – bild på fodralet

Radiata Stories närmar sig sakta men säkert Japan. För att få drömma lite att spelet även finns här hos oss, passar väll inget bättre än att visa en bild på hur spelets fodral kommer att se ut.

Radiata stories nya linksystem

Varje spel har något speciellt i sina strider, i Radiata Stories är det linksystem. Med en hel radda av attacker är Jack mer än redo att börja dunka på fienderna.

Bli fayt i radiata stories

Fayt från Star Ocean: Till the End of Time nöjde sig inte med att vara med i ett spel. Nej han kommer också vara med i Tri-Ace kommande action RPG Radiata Stories.