image/svg+xml Ta mig upp

Tag: <span>Sony</span>

Sony släpper Final Fantasy VII-pimpad ps3

Återigen har man lyckats med att använda mästerverket Final Fantasy VII till att tunna ut plånböckerna på konsumerande Final Fantasy-fans. Denna gång med en stylad PS3 plus lite annat smått och gott.

E3: playstation 3 – pris och releasedatum

Ett pris och ett releasedatum är nu satt för den kommande spelkonsolen Playstation 3 från Sony. Den släpps dessutom samtidigt över hela världen, så läs mer här!

E3-05: playstation 3 har avtäckts

Tycker ni Xbox 360 verkar kraftig? Jag lovar er att Sonys premiärvisning av PS3 kommer få er att ändra er. Eller vad sägs om spelgrafik som är – låt se – lika snygg som filmsekvenser.

Utökad batteritid för PSP

PSP är forfarande inte släppt i Europa, men det hindrar inte tredjepartstillverkare att utveckla allehanda lösningar för att förbättra maskinen. Nu senast en konstruktion som innebär utökad livslängd för batteriet.

Sony förlorade patentstrid

Sony förlorade på måndagen den juridiska strid mot företaget Immersion Corporation som de har varit inblandade i sedan början av 2002. Målet handlar om vibrationstekniken som Sony använder i sina handkontroller.

PSP på svarta marknaden

Sonys Playstation Portable är hett efterlängtad, särskilt för oss, som inte fått den än. Nu kommer det uppgifter om att Sony PSP redan säljs på svarta marknaden.

PSP blir försenat i europa

På grund av stor efterfrågan så kommer släppet av PSP i Europa, som var planerat till slutet av mars, att försenas. Detta enligt uppgift från SCEE.

Ny PSP med hårddisk?

Rykten som florerar i spelvärlden gör gällande att Sony, redan innan den har haft release över hela världen, arbetar på en uppgraderad version av sitt bärbara monster.

Problem med PSP åtgärdas

Sony har tagit sitt förnuft till fånga och beslutat att felet som plågat PSP såhär i releasetider nu ska åtgärdas.

Kraften i cell är helt enorm

Playstation 3 kommer ha chippet Cell i sig. Nu har det avslöjats exakt hur kraftig denna lilla rackare är, vilket gör så att i alla fall jag längtar mer till PS3 än någonsin tidigare.