image/svg+xml Ta mig upp

Tag: <span>Before Crisis: FFVII</span>

Amerikanarna får spela bc

Before Crisis: Final Fantasy VII kommer att nå amerikanska mobiltelefoner. Detta klargjordes efter ytterligare en E3 konferens, den här gången var det Square Enixs egna konferens.

TGS trailer på before crisis

Det har nu gått drygt en vecka sedan Tokyo Game Show slutade, mer exakt så var det förra söndagen. På TGS så visades det en trailer på BC: FFVII och först nu, en vecka senare, får vi tillgång till den.

Before crisis – bilder och trailer

Galet mycket att rapportera från Square Enix-fronten under dessa mäss-dagar. Nu har vi en trailer på BC samt ett gäng nya bilder och info.

Square avslöjar fler detaljer om before crisis

Spelutveckalrna och teamet bakom spelet har nu avslöjat mer om spelets detaljer och release.

Bc:FFVIi nåt för fotografen

Nu har vi fått mer information om hur detta spel funkar, samt om onlinefunktionen. Spelet ska börja beta-testas i japan nu och släpps till mobil.

Bc: FFVIi har stött på problem

Beta testningen på BC: FFVII har mött på problem med servern. Problemet brukar kallas överbelastning. Mer om allt detta i nyheten.

Before crisis: FFVIi har fått realesdatum och pris

Ett datum och ett pris har nu angetts till uppföljaren utav FFVII: Before Crisis har nu angetts i en katalog.

Final Fantasy VII: before crisis – mer om spelet

Mer information om Final Fantasy VII: Before Crisis finns tillgänglig här! Spännande funktioner såsom Onlineteknik och Materiasystem utlovas.

Ff7: before crisis hemsida uppe

Mer spännande information väntar, och FF7: Before crisis är under full utveckling.

Nya bilder på before crisis

Ett gäng nya bilder på mobilspelet Before Crisis: Final Fantasy VII. Vi får se lite om hur det kommer se ut när man rör sig runt och som vanligt lite bilder på strider. Läs mer!