image/svg+xml Ta mig upp

Tag: <span>Dragon Quest VIII</span>

Europeiskt releasedatum för dragon quest viii

Dragon Quest VIII, som är en del av den välkända “Dragon Quest”-serien når Europa i april som vi tidigare nämnt. Nu har vi också ett exakt datum.

Dragon Quest VIII – 4 miljoner kopior

Dragon Quest VIII har nu enligt siffror från Square Enix, fraktats i 4 miljoner kopior världen över.

Dragon quest viii får releasedatum i europa

Square Enix ska nu ha bestämt sig för att släppa Dragon Quest VIII i Europa, något som jag tror att många ser fram emot med stor spänning. Läs mer om det satta datumet här.

Dragon quest kommer till europa

Dragon Quest kommer nu till Europa, så nu kommer vi att få uppleva denna spelserie på Playstation 2. Det är företaget Ubisoft som skrivit på ett avtal med Square Enix, vilket nu ger oss möjligheten att spela DQ.

Dragon Quest VIII ute i Nordamerika

Nu har Dragon Quest VIII släppts i Nordamerika. Tillsammans med spelet följer ett spelbart demo på Final Fantasy XII. Så klart har den amerikanska spelpressen recenserat DQVIII. Hör vad de har att säga.

Gratis dqviii-demo samt slime!

Gällande spel så bor vi helt klart i fel land, detta görs tydligare och tydligare hela tiden. Nu får amerikanarna ett demo på Dragon Quest VIII, samt ett Slime – gratis, om de svarar på några frågor.

Dragon quest viii med FFXII-demo

Väldigt snart kommer amerikanarna bli dubbelt lyckliga. De får nämligen inte bara Dragon Quest VIII utan även ett fullt spelbart demo på Final Fantasy XII.

Rapport på vägen till dragon quest viii

För att göra ett spel krävs det jobb, mycket jobb. Men hur mycket egentligen? Vi har fått tag på en rapport om hur den slingriga vägen till Dragon Quest VIII gick till.

Dragon quest viii till usa

Nu är det bekräftat att Dragon Quest VIII kommer att översättas och släppas i Nordamerika. Detta öppnar upp chansen för en Europeisk release.

Dragon quest konsert i tokyo

På nyårs konserten i Japan uppträdde Tokyo Metropolitian Orkestern, dirigerad av Kouichi Sugiyama, med ett antal välkända låtar ifrån Dragon Quest serien.