image/svg+xml Ta mig upp

Tag: <span>FFU – sajten</span>

FFU-träffen 2014 (FFUF #10)

FFU-träffen 2014 (FFUF #10)

Vi kallar det för FFUF – den årliga träffen för medlemmar på vår community. Den första träffen ägde rum för tio år sedan, så detta år firade vi tioårsjubileum. Och det är inte illa, speciellt inte av en liten fansajt.

Grattis FFU – 15 år, här är din present!

Jag skapade starten på hela FFU då Final Fantasy VII släpptes 1997. I slutet av november 2012 gick en ganska stor nyhet oss förbi. FFU fyllde 15 år. Ett halvår senare får FFU nu äntligen sin födelsedagspresent!

Uppgradering av FFUniverse databas

Tisdag 18 maj drogs en planerad uppgradering igång av databasen som FFUniverse.nu ligger på. Detta var ett lyckat ingrepp och siten flyter nu på som vanligt.

Gott nytt år från FFU!

Pinsamt nog kom jag inte ihåg adressen till skribentpanelen, men en helt utslagen chefskribent vaknade upp och rabblade den ur sitt koma. Så tack vare honom kan jag skriva detta.

Vi söker skribenter!

Vi söker nya skribenter! Tycker du om att skriva och är väldigt intresserad av Square Enix så tycker jag att du genast ska skicka iväg en ansökan till oss.

Nya skribenter sökes!

Nu söker vi efter dig som vill skriva nyheter om Final Fantasy och Square Enix här på FFUniverse och hjälpa oss att åter få en väldigt aktiv nyhetssajt.

Nya nyhetssajten – allt nytt

I natt satt jag i tio timmar med att enbart få upp alla nya filer och fixa eventuella fel som dök upp. Nu är allt klart, utom vissa småsaker. Vår nya nyhetssajt är uppe, och långt mer därtill.

FFU startar en spelsajt!

Nu har vi hållit på och rapporterat om FF-spel länge nog. Det är dags att ta steget vidare, och det tas denna sommar! Läs för mer info!

Ny design på nyhetssajten

Vi jobbar nu för fullt på en ny design av nyhetssajten. Ni får redan idag en liten försmak av vad som komma skall. Njut!

Ny version av communityn – 4

Tio minuter innan tolvslaget till 2005 så lyckades jag lägga upp en ny version av Communityn. Ni kan läsa mer om vad som är nytt i denna nyhet och vem Project.C4 egentligen var.