image/svg+xml Ta mig upp

Tag: <span>Final Fantasy IV</span>

Ny engelsk trailer på FFIV DS

Äntligen kan vi för första gången få höra de engelska rösterna till den kommande Nintendo DS titeln Final Fantasy IV DS som är en 3D-remake på den gamla SNES-klassikern. Se och njut!

Final Fantasy IV DS release 22 juli i USA

U.S.A. får nu se den nya FFIV i sommar. Efter en remake av FFIII till DS har Matrix Software senaste projekt varit en remake av FFIV.

FFIV får uppföljare – på mobilen

Det låter kanske lite avlägset för oss, men visst är det så att Final Fantasy IV får en uppföljare med titeln Final Fantasy IV: The After.

Ny information om FFIV DS avslöjad + trailer

Takashi Tokita berättar om hur de ska utnyttja de båda skärmarna till spelet samt berättar vagt om hur de ska göra om spelet från grunden.

Nyskapad sajt om Final Fantasy IV advance

Nu finns det en nyskapad sajt om spelet Final Fantasy IV Advance ute på nätet. Hemsidan innehåller allt du vill veta om spelet och även lite annat smågodis.

Final Fantasy IV – mängder av bilder

Den 12:e december släpps Final Fantasy IV Advance till Game Boy Advance i Nordamerika. Tills dess kan vi locka er med dessa bilder från spelet, samt fodralets framsida.

Final Fantasy IV-utseende på micro

Final Fantasy IV – Advance släpps till Game Boy Advance innan julen. För att göra lite reklam för spelet så gör man en så kallad front till Game Boy Micro.

Final Fantasy IV till game boy

Nu har vi fått veta att Square Enix portar den populära klassikern Final Fantasy IV till Game Boy Advance. En release väntar överraskande nog bara runt knuten.

Final Fantasy IV & V kommer till europa!

Ryktena har florerat ett tag på internet, speciellt på sajtens forum har flera skrivit om denna nyhet. Jag har läst alla inläggen men väntat på bekräftelse från större källor. Och nu är det bekräftat, fyra gånger om!

Final Fantasy IV till wonderswan color

Final Fantasy IV görs om och kommer att släppas till WonderSwan Color, en bärbar spelmaskin lik GameBoy Advance, i Japan nu i mars. Men vi får antagligen aldrig se spelet.