Tag: Final Fantasy IV

Nyskapad sajt om Final Fantasy IV advance

Nu finns det en nyskapad sajt om spelet Final Fantasy IV Advance ute på nätet. Hemsidan innehåller allt du vill veta om spelet och även lite annat smågodis.

Final Fantasy IV – mängder av bilder

Den 12:e december släpps Final Fantasy IV Advance till Game Boy Advance i Nordamerika. Tills dess kan vi locka er med dessa bilder från spelet, samt fodralets framsida.

Final Fantasy IV-utseende på micro

Final Fantasy IV – Advance släpps till Game Boy Advance innan julen. För att göra lite reklam för spelet så gör man en så kallad front till Game Boy Micro.

Final Fantasy IV till game boy

Nu har vi fått veta att Square Enix portar den populära klassikern Final Fantasy IV till Game Boy Advance. En release väntar överraskande nog bara runt knuten.

Final Fantasy IV & V kommer till europa!

Ryktena har florerat ett tag på internet, speciellt på sajtens forum har flera skrivit om denna nyhet. Jag har läst alla inläggen men väntat på bekräftelse från större källor. Och nu är det bekräftat, fyra gånger om!

Final Fantasy IV till wonderswan color

Final Fantasy IV görs om och kommer att släppas till WonderSwan Color, en bärbar spelmaskin lik GameBoy Advance, i Japan nu i mars. Men vi får antagligen aldrig se spelet.

Nostalgi: Final Fantasy IV recension

Äntligen har jag fått tag på kassetten, som blivit något av en klenod i tv-spels kretsar. Anders Hektor recenserar FF4 till SNES (FF2 utanför Japan).