image/svg+xml Ta mig upp

Tag: <span>Övrigt</span>

Summering av E3 2012

Just nu i Los Angeles så pågår E3 för fullt men den sista presskonferensen som hölls av Nintendo var igår. Eftersom det är Final Fantasys 25års jubileum…

Square Enix visar framtiden – nytt tech-demo

Efter ett E3 som bara kan ses som en besvikelse om man ser det ifrån ett Final Fantasy perspektiv så har nu Square Enix släppt något nytt, fast ingen information om ett befintligt spel utan ett tech-demo.

Final Fantasy type-0 – öppningsscenen

Idag så har Square Enix släppt en video på youtube som de kallar för “Opening” och är öppningsscenen för Final Fantasy Type 0.

Förlängd trailer på Final Fantasy XIII-2

Square Enix har nu släppt en förlängd trailer på deras nästa stora spel i Final Fantasy serien, Final Fantasy XIII-2.

Final Fantasy XIII-2 DLC

Square Enix har nu släppt mer information om DLC till Final Fantasy XIII-2. Den laserskjutande roboten Omega gör comeback och extra kläder.

Krönika: jag vill ha tillbaka Final Fantasy

Sedan XII har vi fått ca 24st olika Final Fantasy spin offs och spel relaterade till huvudspelen men bara 2st i huvudserien. Detta säger det mesta.

Chocobo’s crystal tower

Chocobo’s Crystal Tower är ett nytt spel från Square Enix. Spelet är lite speciellt då du spelar det på……

Nyutkomna bilder på blood of bahamut

Nyligen släpptes en hel drös med bilder på Square Enixs nya spel Blood of Bahamut som kommer att ges ut till Nintendo DS. Bilderna levererades med ny fräsch info på spelet, samtidigt som vi får se de mäktiga fienderna.

Final Fantasy – aldrig så populärt som nu?

Final Fantasy verkar aldrig ha njutit av en så stor beundrarkrets som idag. Men om spelen nu är så populära, varför är då FFuniverse så tomt? Framförallt, varför är FFuniverse den enda svenska fansidan som finns kvar?

E3: FFXIII o ps3 intresserar japanerna

Under årets E3 så var det Square Enix med sitt FFXIII och Sony med sin PS3 som dominerade. Detta om man ska förlita sig till den japanska tidningen Weekly Famitsus undersökning.