Nyutkomna bilder på blood of bahamut

Blood of Bahamuts inträde i spelvärlden var minst sagt dramatiskt, då Square slängde upp en hemsida vars enda egentliga innehåll var ett digitalur som räknade ner. När tiden rann ut öppnade den egentliga sidan och det vi blev lämnade med i vår iver var löftet om den nya DS-titeln Blood of Bahamut.

Det vi hittills vet om spelet är att handlingen är uppbyggd runt ett i nuläget okänt antal stora kolosser som det är spelarens uppgift att besegra. Ett par spelbara karaktärer har redan blivit introducerade som spelets hjältar. Hur man ska gå till väga för att lyckas fälla dessa giganter återstår att se, en uppgift som utan tvekan kommer att bli krävande.

Nedan följer de nyutkomna bilderna som visar ett flertal olika aspekter ur spelet.

Miniatyr Miniatyr Miniatyr Miniatyr Miniatyr Miniatyr Miniatyr Miniatyr Miniatyr

Som ni ser utnyttjar spelet konsolens dubbla skärmar för att leverera mellansekvenser som ser väldigt trevliga ut för att vara den bärbara maskinen som DS’en är. Som en sista godbit kan vi nu tala om att spelet med all säkerhet kommer innehålla den välkända varelsen Ifrit samt, såklart, Bahamut. Det står också klart att spelets hjältar kommer behöva kämpa mot dessa bestar istället för att slåss sida med sida med dem som är vanligt för Final Fantasy seriens titlar.

Blood of Bahamut till DS har ännu inte fått ett releasedatum, varken i Japan eller i övriga världen.

Källor: www.rpgfan.com