image/svg+xml Ta mig upp

Tag: <span>Final Fantasy VII</span>

Bättre bilder på FF7 Remake från 30-årsutställningen

Bättre bilder på FF7 Remake från 30-årsutställningen

För några dagar sedan fick vi tag på några nya men suddiga bilder av FF7 Remake. Idag kan vi presentera tre av dem i bättre kvalitet. Samtidigt passar vi på att jämföra dem med originalet.

Nya FF7 remake-bilder från 30-årsutställning

Nya FF7 remake-bilder från 30-årsutställning

Den 22 januari öppnar portarna till Square Enixs stora konstutställning i Tokyo, Japan, för att fira seriens 30 år. Utställningen håller öppen fram till 28 februari och äger rum i Mori Arts Center Gallery i Roppongi Hills. Är du i krokarna av Tokyo så får du inte missa detta. På […]

Allt om Final Fantasy 7 Remake

Allt om Final Fantasy 7 Remake

Efter två års väntan är detta allt vi vet än så länge om Final Fantasy 7 Remake. Tyvärr är releasedatumet ofastslaget men mer positiva nyheter är att Square Enix lägger stor prioritet på att göra spelet så bra som möjligt. T.ex. för att förbättra kvaliteten på spelet, har Final Fantasy […]

Final Fantasy VII – remake

Final Fantasy VII – remake

  Öppna upp denna film i fullskärm och låt gåshud spridas över hela din kropp. Vartenda hår resa sig. Och hjärtat dunka i minst dubbel takt. Vad är dina tankar om detta? Kommentera i fältet nedanför! Det vi vet än så länge: Vi kommer att få mer information till vintern. Spelet […]

Det alla väntat på – nästan: FF7 till PS4

Det alla väntat på – nästan: FF7 till PS4

Final Fantasy VII är nog det spel som det skriks högst efter att få en remake av. Så när PlayStation Experience igår slog upp FF7-logon på de gigantiska skärmarna blev publiken vild. Men dessvärre är det inte en remake.

Ingen FFVIi-remake på ett tag

Tyvärr ser det ut som att det som de flesta av oss FF-fans velat se (och kunnat läsa om den senaste tiden) inte ut att bli någon verklighet på ett bra tag. Riktigt långt tag.

FFVII Remake blev precis en möjlighet!

Stora nyheter som släppts precis! Square Enix har bestämt sig för att ändra sin affärsplan, och den ökar chansen för att vi kommer att få se en remake på FFVII trots allt!

Teknikdemot på FFVIi var tidig beta

Vid förra årets E3 så stannade världen, iaf FF-världen, då vi fick se introt till FFVII spelas upp i realtid på Playstation 3. Nu sägs denna teknikdemo vara en tidig version av ett faktiskt spel!

FFVII Remake – drömmen som kan bli sann?

I en intervju pratade karaktärsdesignern Tetseuya Nomura om framtiden och den kommande generationens spel. Osökt glider diskussionen in på en remake av Final Fantasy VII…

Last order: Final Fantasy VII

Nu har vi recenserat detta 25 minuter långa animeavsnitt som medföljde på Advent Children DVD:n. Är det en Final Fantasy Unlimited-flopp, eller en succé?