image/svg+xml Ta mig upp
FFVII: Rebirth – releasedatum och trailer

FFVII: Rebirth – releasedatum och trailer

Efter Tokyo Game Show vet vi äntligen när vi kan sätta tänderna i fortsättningen av remake-sagan på FF7. Nästa del heter FF7: Rebirth, det vet vi sedan länge. Första trailern kom för nästan ett år sedan. Men sedan var det tyst … till sommeren 2023, då började det hända grejer.

8 juni 2023 släpper Square Enix en “Summer Game Fest”-trailer. Här får vi för första gången på nästan ett år se ännu mer av Rebirth, och så färdigt det ser ut! Vi ser den gröna världen utanför Midgar, vi ser Kalm, Chocobo Farm, mängder av Chocobos, Bugenhaagen och Cosmo Canyon, vi ser massiva Junon, vi ser  till och med Sephiroth sida vid sida med Cloud. Allt fick våra munnar på vattnas på ett sällsynt sätt, i alla fall min. I slutet av videon ser vi “Early 2024” och alla fans var i ekstas.

Men idag släppte de oväntat ännu en trailer, och inte bara visar den oss så otroligt mycket av spelet att jag nästan exploderar av förväntan, vi får också ett releasedatum – 29 februari 2024! I trailern ser vi bland annat summons som Alexander och Odin, vi ser massor av scener från Gold Saucer med bland annat Chocobo-racing, vi ser Zack, Midgar Zolom, Junon, till och med Ultimate Weapon, och vi får en glimt av Vincent. Men ta och se den själva här (gärna flera gånger, för här kryllar det av detaljer)!