image/svg+xml Ta mig upp
Bättre bilder på FF7 Remake från 30-årsutställningen

Bättre bilder på FF7 Remake från 30-årsutställningen

Än så länge har vi lyckats få tag i 3 bättre fotografier från FF7 Remake av de totalt 8 nya bilder vi fått se utställda på 30-årsutställningen för Final Fantasy i Japan. På dessa bilder ser vi nu allt mer tydligt. När utställningen öppnar idag för fler än bara pressen så kommer vi säkert få ta del av fler bilder.

Tågstationen

 

Den ena bilden föreställer den absolut första bildskärmen från originalet – tågstationen där Cloud hoppar av och slåss mot soldater. Dock visas inga människor på bilden, bara stationen och tåget.

Sett mot originalet så är vinkeln på kameran här lite mer vriden för att visa Shinras högkvarter i bakgrunden.

Aeris hus

 

Här ser vi insidan av huset där Aeris bor med sin mamma, nedervåningen. Mitt i rummet står köksbordet, bak till vänster ser vi trappan upp till övervåningen, bakom bordet står den stora fina tjock-TVn, och bak till höger ser vi köket och högst troligen Aeris som står och grejar med något. Kanske klipper hon nya blommor från trädgården för att sälja? Det vi kan se av Aeris är att hennes kläder ser ut att vara troget originalet.

Jämfört med originalet så är också vinkeln mer att kameran ser in i huset än att den tittar ner över våningen. Många kameravinklar i originalet var uppifrån och ned – fågelperspektiv.

Kloakerna

 

Midgars kloaker har inte sett mindre inbjudande eller mer ogästvänliga. På bilden ser vi också tydligt Cloud stå med sitt Buster Sword. Detta är troligtvis den del där man i originalet möter bossen APS, precis efter man lurat svinet Don Corneo.

Tittar vi på originalet så är det även här en helt annan vinkel, men framförallt är stämningen något helt annat. På den nya bilden känner man stanken och fukten i kloaken.

Ja, om jag inte redan längtade till FF7 Remake förut så gör jag det definitivt nu! Helt galet mycket! Vad tänker du om dessa nya bilder?