image/svg+xml Ta mig upp

Tag: <span>Star Ocean III</span>

Recension av star ocean: till the end of time

Nu så har jag skrivit min allra första recension. Äran att bli det första spel som jag recenserar fick Star Ocean: Till the end of Time. Jag hoppas ni finner den intressant och får er en hum om vad det är för sorts spel.

Star ocean 3 i europa

Efter en lång tids väntan har nu Star Ocean 3 kommit till Europa. I snart en månad har spelet funnits ute, och det är en stor nyhet för oss, iallafall om man räknar med allt extra-material man får med. Läs mer här!

Nya star ocean når usa

Idag släpptes Star Ocean: Til the End of Time i Nordamerika. Naturligtvis har det redan recenserats på ett flertal stora spelsajter. Vi har bilder och betyg.

Bonus-dvd till oss européer

En DVD fullpackad med FFXII-bilder! Detta är vad Square Enix kommer att bjuda oss på, om vi köper Star Ocean: Till the End of Time. Kan det verkligen stämma att vi i Europa får något så exklusivt?

Star ocean: till the end of time får realesedatum

Square Enix har nu gett ut ett datum exakt när Strar Ocean: Till the end of time kommer att släppas, eller åtminstone i Amerika. Detta datum och information om handlingen hittar ni i nyheten.

Fem nya på star ocean 3:till the end of time

E3 är över, det finns dock fem bilder som dykt upp under E3, som inte visats på FFU än så länge, här i nyheterna ser ni dem dock.

Star ocean 3:till the end of time kommer hit!

Finns det några Star ocean fans här? Det skulle jag nog tro. För alla er så kommer en glad nyhet, nästa del i serien är inte enbart för japanerna.

Star ocean iii – mer info

Jag tyckte att det var på tiden att ge er mer info och bilder om detta spel. Spelet utvecklas av Tri-Ace och släpps av Square Enix. Läs nyheten för mer info och bilder.

Star ocean: till the end of time directors cut

Snart släpps Star Ocean: Till The End Of Time Directors Cut i Japan. Men vad är egentligen nytt?

Förtitt – star ocean: till the end of time

Kan Square Enix kommande spel Star Ocean: Till The End Of Time bli vinterns stora RPG? Läs vår förtitt!