image/svg+xml Ta mig upp

Star ocean 3:till the end of time kommer hit!

Uppdaterad 2004-05-08 12:18:36 Lagt till en länk till massvis utav Star ocean 3:till the end of time bilder och en del ny information angående directors cut.

Detaljer runt omkring Star ocean 3 har länge varit få och det var väldigt länge sedan vi hörde något nytt om spelet. Realesdatumet för europa har försvunnit från listor och det har börjat spridas rykten, ska vi i Europa missa ännu ett fantastiskt spel? Skulle inte Square Enix förbättra sig nu efter ihopslagningen? Vad är det som egentligen har hänt?

Star ocean 3:till the end of time:directors cut, släpptes för ca två månader sedan (i mars) i Japan. I denna version av spelet kommer vi se en hel del nytt, förrutom att de tagit bort en mängd buggar finns nya karktärer, kläder, grottor och ett helt nytt versus system. Det är osäkert exakt hur länge vi kommer att få vänta, men Square Enix har lovat att det ska nå oss innan år 2004 slut. Förhoppningsvis får vi veta mer på årets E3, när det tredje spelet i denna serie når oss. Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge…

Länk till massvis utav Star ocean 3:till the end of time bilder

Källor: www.gamecore.se