image/svg+xml Ta mig upp

Final Fantasy 8 till pc

Systemkrav för FF8 till PC.
* Windows 95/98 Kompatibelt system.
* Intel eller 100% kompatibel CPU.
* Pentium 200 (Pentium II 266 rekomenderat).
* 32 MB RAM (64 rekomenderat).

* 8MB 3D-grafikort Accelerator (16 MB rekomenderat).
* 8x CD-ROM.
* DirectX 6.1 (Finns med).
* DirectSound eller annat ljudkort.

Med Stor förväntning slog jag på internet , jag hade då hört ett ryckte från min kompis att ff8-pc demot hade kommit ut på internet. Det visade att det stämde eftersom jag blev helt indragen av ff7 så jag tänkte detta måste jag ha!!! Nå ja med ett 33.2 modem tar det mycket lång tid. När det var klart så såg jag att klockan var 06:00 jag bestämde mig för att sova. När jag kom hem från skolan så installerade jag spelet och körde det. Det fösta jag blev besviken på var att demot var en stund in i spelet och inte från början. Nåja grafiken var inte så bra men jag har ju bara en 200 med voodoo 2.Ljudet var bra när jag hade fått det att funka så kunde jag inte gå i strid men då hade jag redan redan klarat demot utan ljud…

(Guide finns nere i slutet av texten).

Och jag vet inte om det går att boosta på pc demot men det borde det…

Jag har en 200 MHz med 32mb ram och ett voodoo 2 (12mb). Några heta grabbar blev nedfrysta. Alltså ni som har en 200 MHz rekommenderar jag att uppgradera eller som jag gjorde: Köpa en playstation och Final Fantasy 8 till (Dual shock rekommenderas).
Glöm inte att köpa ett/flera minnes kort om ni köper playstation!

Men ni som köper PC versionen kommer att få ett extra minispel vid namn Chocobo World som man bara kan spela med Playstation versionen om man har en PDA, Gameboy liknande manick från Sony, och inte i demot till PC. Men finns dock att ladda ner på Square softs hemsida.

Ladda hem demot från denna länken men OBS! den tog mig 6 tim att ladda hem!(cirka 62mb och ni måste ha winzip!).
/ToMpEr(EOF)
PS. Filmerna är samma kvalitet som på playstation. Men alla figurer i spelet är mycket snyggare. DS.

Guide till PC demot (Skriven av Bellfalasch och editerad av ToMpEr(EOF)
——————————————————————————–
Nu så blir det fest!
——————————————————————————–

Du är nu i ditt rum, byt om där till din nya SeeD uniform, prata lite med Selphie som vill att Squall ska följa med på SeeD balen.

Här så kommer först Zell och sedan Selphie och pratar lite med dig och sedan kommer en vacker kvinna som lyssnar till namnet Rinoa fram till dig. Hon bjuder dig till dans och Squall går med på det efter en stund. Rinoa lämnar dig och Squall ställer sig på balkongen när Quistis kommer dit. Hon vill att ni ska mötas vid en hemlig plats. Du kommer automatiskt till ditt rum när du lämnat balkongen så byt om och gå till Training Center (Grönt) där hon väntar.

Här så visar hon hur du länkar status magier till attack och skydd. Fortsätt fram och ta vänster eller höger dörr. Ta den högra (valfritt) och kuta över plankorna, töm en Draw point och fortsätt.

OBS! En T-Rexaur, som Quistis nämnde, har cirka 18.000 i HP så vänta med att spöa den tills du är redo, det är inte omöjligt att vinna men bara svårt med låg level.

Ta er vidare och emellan den fällda trädstammen, en Save Point finns här. In igenom dörren och prata lite med Quistis. Efter att Squall har varit elak mot Quistis så går ni därifrån. Ta dig nu tillbaka till platsen där det fanns två dörrar att välja emellan så ser ni en dam i nöd, det är Ellone.

–GRANALDO—————————–
HP: 1.456 LV: 8 AP: 14
WEAK: Wind (Pandemona, Tornado, Aero)
ATTACKER: Sparka en Raldo -30-50, Slag -30-40.
DRAW: Sleep, Blind, Shell.
ITEMS: Wizard Stone
TAKTIK: De 3 Raldo’s har 223 HP på level 8 så de är väldigt klena. Du behöver bara ‘bränna’ på med Shiva och någon annan GF på boost över 150 så gör de cirka 800 i skada. Denna boss gör både lite i skada och attackerar sällan så dra bara på med lite allt möjligt.

Två vakter från White Garden följer flickan, Ellone, ut ur training center. Lämna denna plats du också. När ni nått utgången från Training center så delar du och Quistis på er och du har klarat demot.

Bilder:
Bild 001 – Shiva fryser ner några fiender.
Bild 002 – Zell kommer in på sin bräda.
Bild 003 – Shiva, närbild på ansiktet.
Bild 004 – Några Galbadian soldater i Timber.
Bild 005 – Quezacotl grillar några snubbar.
Bild 006 – Ifrit i Fire Cavern.
Bild 007 – Cerberus skjuter sina Counter Rockets.