image/svg+xml Ta mig upp
FFXV kommer till PC

FFXV kommer till PC

Square Enix har annonserat att FFXV kommer till PC. Detta innebär att spelet kommer ut redan nästa år tillsammans med en lång lista av grafiska förbättringar som riktigt smäller PS4-versionen på fingrarna.

Men, vilka förbättringar är det som Square Enix kommer att göra och vad innebär detta egentligen? FFUniverse har djuptdykt i frågan.

PC-versionen kommer att innehålla följande förbättringar:
NVIDIA Flow: skapar verklighetstrogna bilder av vätska, rök och eld.
NVIDIA HairWorks: skapar verklighetstroget hår och päls.
NVIDIA ShadowWorks: styr skuggorna till att föra sig som verkliga, t.ex. kan skuggor falla på andra karaktärer i spelet.
NVIDIA Turf Effects: skapar verklighetstroget gräs och flora inuti spelet.
NVIDIA VXAO: skapar djup och en realistisk upplevelse mellan ljus och mörker.

Vi kommer också att få se stöd för både GeForce® ExperienceTM capture och share tools:
NVIDIA AnselTM är ett in-gamefotografsverktyg som tillåter dig att ta bilder från samtliga vinklar. Detta gör att du kommer att kunna ta 360-vinkelsbilder i högresolution och kunna föra över dessa till din smartphone, PC eller VR-headset.

NVIDIA ShadowPlayTM Highlights: tar automatiskt bilder och videor av dina bästa spelhändelser. Dessa kommer du att kunna dela enkelt via sociala media.

Ytterligare än detta kommer den nya PC-versionen att stödja 4K textures och kallas för den ”ultimata versionen” av spelet på grund av dess uppdaterade grafikfunktioner.

Hoppas att du ser fram emot FFXVs PC-version lika mycket som vi gör!